TCR Norge

Administrerende Direktør Norden: Harold Delloye
Country Manager: Rune Klemmestad
HR-Manager: Espen Wold
jobs.tcr-no@tcr-group.com

Adresse: Fridtjof Nansens Veg 17,
2060 Gardermoen

TCR Norge har 40+ ansatte, 6 ulike verksteder og dekker 14 flyplasser.
Vi har ca. 2.900 motoriserte og ikke- motoriserte bakkeutstyrs enheter.

Corporate Website: www.tcr-group.com

 

TCR GROUP

TCR er verdensledende innen utleie og vedlikehold av bakkeutstyr (GSE). Vi sørger for at store logistikkselskaper og flyselskaper alltid har driftskjøretøy klare til bruk. Fra Belgia til Australia, fra bagasjetraktorer til flyplasstraktorer. Takket være det brede utvalget av utstyr og kunder, kan TCR tilby jobb til deg som ikke er redd for en utfordring, og som gjerne vil jobbe i luftfartsbransjens dynamiske miljø. TCR Norge er en del av TCR-konsernet, som er representert i 20 land, på over 130 flyplasser, har 1 300 ansatte og forvalter over 30 000 utstyrsenheter.

Hva er GSE?

GSE, eller bakkeutstyr er alle motoriserte og ikke-motoriserte kjøretøy som brukes på bakken. Disse kjøretøyene støtter logistikktjenester mellom to avganger, sørger for at landing og overtakelse går enkelt, trygt og til rett tid. Utstyret brukes for å få passasjerene av og på flyet, sørger for at bagasje enkelt kan lastes og losses og at flyet skyves bakover ved gaten.

TCR tar vare på de ansatte

Fokus på helse og sikkerhet er derfor vår absolutte første prioritet. Vi har definert fem sikkerhetsprinsipper som burde være i alle TCR ansattes DNA.
Disse prinsippene er hjørnesteiner som vi bygger i TCR-kulturen for å oppnå vårt mål om «null skader».