TCR er representert på de mest spennende steder rundt om i verden. Verden ligger bokstavelig talt for våre føtter. Vi bidrar til at millioner av mennesker og pakker kan reise jorda rundt hver dag. Synes du det er spennende å jobbe på biler? Tenk større! Teknisk avdeling hos TCR har ledige stillinger som gir deg muligheten til å jobbe på unike kjøretøy; det ene større og mer komplekst enn det forrige. Alle kjøretøyer er ulike, og det er en ny utfordring hver gang. I tillegg til tekniske eksperter søker vi også etter finansgenier som har lyst til å jobbe med dette komplekse og internasjonale markedet, fra leie og vedlikeholdskontrakter til kjøp og salg.

Vil du fly mot nye horisonter sammen med oss? Da er du eksperten vi er på utkikk etter.

 

Hvorfor søke jobb hos TCR?

 


En sterk internasjonal aktør

TCR driver virksomhet på 5 kontinenter og i 20 land. Vi har mer enn 70 verksteder og 1300 ansatte. Vi er en stabil bedrift som vokser år for år. For å imøtekomme denne veksten, er vi alltid på utkikk etter nye talenter. Er du ekspert på ditt fagfelt? Hos TCR garanterer vi at du får mulighet til å bruke evnene dine fullt ut.


Vi tror på deg

Vi ønsker alltid få det beste ut av våre folk. Hos TCR kan du bli ekspert på ditt fagfelt. Vi støtter kunnskap og motiverer våre ansatte til å bli stadig bedre. Vi tilbyr relevant opplæring og masse utfordringer.


Fantastisk arbeidsmiljø

Vi er alvorlige når det er nødvendig, men har det også gøy når det er mulig. Hos TCR er vi på fornavn og vi kan stole på hverandre. Vi er stolte over mangfoldet i bedriften vår, og prioriterer alltid likhet – uavhengig av alder, kjønn, bakgrunn, kultur og opprinnelse.


Attraktive betingelser

TCR skaper et miljø der en ekspert kan prestere sitt beste. Derfor tilbyr vi alle våre ansatte de beste arbeidsforholdene: En konkurransedyktig lønn, gode pensjons og forsikringsordninger, interessante og varierte arbeidsoppgaver samt et inkluderende godt arbeidsmiljø.

 

Søk på stilling hos TCR Group

Send inn søknaden din

Så flott at du har lyst til å jobbe hos oss
Søk nå

La oss møtes

HR-ansvarlig velger blant søkerne og tar kontakt

Til neste runde

Avhengig av stillingen du søker på, vil du bli bedt om å komme på flere intervjuer og en eventuell evaluering

Kontrakten din

HR-ansvarlig utarbeider kontrakten din

Om bord

Velkommen til TCR. Lykke til!