Erik Hanestad

Mekaniker TCR Gardermoen

Falko Lehmann

Pooling-koordinator

Jeg har vært hos TCR siden juni 2018 og har hatt mulighet til å vokse i min stilling ved hjelp av kollegaene mine.
Non-motorized GSE, som for eksempel bagasjetraller er mitt hovedansavar. Det innbærer at jeg sørger for at trallene alltid er tilgjengelig og i drift for våre kunder, samtidig følger jeg opp at hver og en tralle gjennomgår årlige servicer i henhold til vår vedlikeholdsplan. I tillegg til dette har jeg I løpet av de siste månedene fått et nærmere innblikk i Fleet Management og jeg er ikke lenger bare ansvarlig for fellesutstyret hos OSL. Nå gjennonfører jeg også Inventory på alle motoriserte GSE i Skandinavia og bistår ved revisjoner internasjonalt.
Det jeg liker med TCR er at ledere gjenkjenner din styrke og svakheter, og er i stand til å gi deg verktøyene til å vokse personlig og profesjonelt

Kenneth Mathisen

Serviceplanner og admin support TCR Norge

Jeg startet som logistikkmedarbeider for 3,5 år siden, etter 1 år fikk jeg stillingen som serviceplanner og admin support.
Det jeg liker ved å jobbe i TCR er variasjonen av arbeidsoppgaver, ingen dager er like og utfordringene står i kø.
TCR Norge er en inkluderende arbeidsplass hvor alle blir hørt, det er kort vei fra ide til utførelse og man blir oppfordret til å ta initiativ.
Spennende arbeidsoppgaver og flotte kollegaer gjør at jeg trives veldig godt!

Andrew Shipp

GSE-tekniker (mekaniker), Stansted

Det er en skikkelig fin familiekultur her. Jeg får alltid støtte fra andre teknikere (mekanikere), og jeg ser at det er gode muligheter for å jobbe seg opp til en lederstilling.

Karl Wooster

Driftsleder, Gatwick

Jeg har jobbet for TCR i sju og et halvt år, og jeg er driftsleder på London Gatwick. Jeg startet karrieren min på gulvet som GSE-tekniker og har jobbet meg opp til stillingen jeg har i dag.
Jeg trives veldig godt hos TCR. Arbeidsmiljøet er i stadig endring, ikke én arbeidsdag er lik den andre, og jeg blir alltid godt ivaretatt av TCR-familien.

Nicola Oladunni

Administrator, Luton

Jeg har jobbet for TCR siden sommeren 2016, og jeg har rett og slett fått en jobbfamilie. Teknikerne (mekanikerne) er veldig beskyttende overfor meg og hverandre. Bedriften har vært fleksibel når det gjelder mine ønsker, og selv om vi ikke jobber på hovedkontoret, føler jeg meg alltid inkludert.

Alexandru Saghin

tekniker, TCR Belgia

Det er helt utrolig å jobbe med disse spesialkjøretøyene. Det er en heftig følelse å se pushback-traktoren, som du akkurat har jobbet på, skyve et stort passasjerfly bakover. Da føler du deg som en ekspert.